Teinipoika skeittasi humalassa – jäi ehkä viimeiseksi kerraksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkoholin vaikutuksen alaisena kannattaa harkita, minkälaisen menopelin uskaltaa alleen ottaa. Motorisia taitoja vaativa liikkuminen voi olla ongelmallista, joten pyörällä ajamista kannattaa miettiä toistamiseen jos pelkkä kävelykin tuottaa jo hankaluuksia.

Eräs mies oli lähtenyt kostean illan jälkeen ravintolasta kotiin ja päättänyt ottaa alleen rullalaudan. Mattermill on julkaissut miehen menosta videon YouTubeen ja kertoo tarjonneensa kaverilleen taksikyytiä kotiin, mutta se ei ollut kelvannut. Mies oli päättänyt pääsevänsä turvallisesti kotiin rullalaudallakin.

Videolla miehen meno rullalaudan päällä näyttää todella epävarmalta ja sitä se onkin. Hän koittaa tasapainotella rullalaudan päällä ja pääseekin pari metriä sillä eteenpäin. Mies lopulta kaatuu eteenpäin niin, että hän potkaisee laudan samalla taakseen. Kuvaaja seuraa kameralla lautaa, joka rullautuu autotielle ja jää suoraan ohiajavan auton alle.