The Rock biletti liian rankasti – 80.000 dollarin tuhot vuokra-asuntoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen vapaapainija ja nykyinen näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson on viime aikoina ollut uutisissa esimerkiksi tulevan Furious 7 -elokuvan merkeissä. Nyt actiontähti on kuitenkin päätynyt otsikoihin liian ankarasta biletyksestä syntyneiden seurausten vuoksi.

The Rock on asui parin viime vuoden ajan Floridassa sijaitsevassa vuokrakodissa, sillä hänen oma kotinsa oli tammikuuhun saakka remontin alla. Ilmeisesti näyttelijä innostui bilettämään Floridassa turhankin rankalla kädellä, sillä nyt talon omistajat vaativat häneltä 80.000 dollarin, eli noin 76.000 euron arvosta korvauksia rakennuksessa tapahtuneista vahingoista.

Gossip Extra -sivuston mukaan naapurusto tietää The Rockin viettäneen talossa hurjia juhlia. Bilettämisen seurauksena muun muassa osa rakennuksen lattiasta, suihkualtaista ja puutarhaistutuksista oli tuhottu. The Rock tai hänen managerinsa, Howard Altman, eivät ole toistaiseksi kommentoineet tapausta.