Turussa isketty pingislyönti ihmetyttää maailmalla – historian upein?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turussa käyty pingisturnaus on noussut kansainvälisestikin uutisotsikoihin siitä julkaistun videon ansiosta. Videossa näkyy kahden pelaajan välinen ottelu ja lyönti, joka yllätti kaikki. Pingis on pelinä nopea ja vaatii pelaajilta hyvää reagointikykyä, mutta tätä he eivät osanneet odottaa.

Videolla Roger Söderberg ja Anders Lundström pelasivat toisiaan vastaan. Pelin kulku etenee normaaliin tapaan, kunnes Söderberg lyö palloon niin lujaa, että se katoaa. Pingiksen pelaajat ovat yleensä nopeita ja todella tarkkaavaisia, mutta pallo katosi niin nopeasti, että kumpikaan pelaajista ei nähnyt mihin se meni. Hetken kuluttua pallo putoaa pöydälle korkealta ilmasta ja vielä lyöjän haluamalle eli vastapuolen pelaajan puolelle.

Lyönti oli todella yllättävä ja ilmasta pöydälle putoava pallo hämmästytti kaikki itse pelaajat mukaanlukien. Ulkomaiset mediat, kuten Daily Mail ja Elite Daily ovat noteeranneet uskomattoman pingisturnauksessa tapahtuneen lyönnin ja video on alkanut mennä nopeasti viraaliksi.