104-vuotias pitkän ikänsä salaisuudesta: ”Kolme tölkkiä Dr Pepperiä päivässä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten elinikä on noussut todella huimasti viimeisimpien vuosikymmenien aikana. Välillä uutisotsikoihin nousee reippaita yli sata vuotiaita vanhuksia, jotka paljastavat mitä omituisimpia saloja pitkään ikäänsä. Nyt eräs isoäiti kertoo 104-vuotissyntymäpäivänään, että hänen ikänsä salaisuus taitaa olla eräs todella tunnettu virvoitusjuoma.

104-vuotias Elizabeth Sullivan kertoo, että hän ei luota enää oikeisiin lääkäreihin vaan kuuntelee ainoastaan omaa sydäntään ja Dr Pepperiä. Sullivan rakastui Dr Pepper -nimiseen virvoitusjuomaan ollessaan 60-vuotias. Siitä lähtien Sullivan on juonut kolme tölkillistä Dr Pepperiä joka päivä, eikä edelleenkään ole kyllästynyt sen makuun.

Sullivan kertoo, että joku juo aamukahvia, mutta hän juo Dr Pepperiä, eikä se ole sen pahempi tapa. Lääkärit ovat varoitelleet naista virvoitusjuoman haitallisista lisäaineista, mutta Sullivan ei ole uskonut heitä. Isoäiti kertookin, että joku lääkäreiden teoriassa juoman pahuudesta täytyy olla pielessä, sillä aina hänen lääkärinsä kuolevat vanhuuteen, mutta hän porskuttaa vahvasti eteenpäin edelleen.