Gorillalla meni hermot! Näytti keskisormea toiselle gorillalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Busch Gardensin elämyspuistossa, Floridan Tampassa elää toinen toistaan ylväämpiä eläimiä. Yksi eläintarhan vetonauloista on lauma gorilloja. Eläintarhassa vieraillut asiakas huomasi gorillojen kommunikoivan keskenään ja päätti kuvata sen videolle.

Videolle on taltioitunut huvittava tilanne, kun kaksi gorillaa alkoi selvitellä välejä keskenään. Gorillat olivat hakeutuneet toistensa lähelle ja sitten toinen gorilloista alkoi ärsyttää toista.

Gorilla otti käteensä lelun ja heitti sillä toista gorillaa päähän. Huomattuaan, että sillä ei ollut mitään vaikutusta toiseen, toisti se saman tilanteen uudelleen. Sen jälkeen toisella gorilloista meni hermot ja se näytti kiusanhengelle keskisormea. Yleisö repesi raikuvaan nauruun. Keskisormen näyttäminen ei tehonnut ja gorillojen nahistelu jatkui sormimerkin näyttämisen jälkeen.