Ikkunanpesijällä tekniikka hallussa – liikkuu kuin ninja!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lentokentällä matkaansa odottaneet matkustajat huomasivat ikkunanpesijän olevan taitava käsistään. Eräs matkustajista oli niin haltioitunut siivoojan tekniikasta, että hän halusi kuvata sen videolle. Siivooja pyöritteli välineitä käsissään ninjamaisin ottein.

Sen lisäksi, että ikkunanpesijän työskentelyä oli viihdyttävä seurata, sai mies puhdasta jälkeä aikaan. Ikkunat puhdistuivat käden käänteessä ja lopputulos oli ensiluokkaista. Vaikuttaisi siltä, että tämä siivooja ei ollut ensimmäistä päivää töissä.

Likaiset lentokentän ikkunat oli muutamassa sekunnissa kiillotettu puhtaiksi, sillä alan ammattilaisella oli tekniikka hallussaan. Videolla esiintyvä ikkunanpesijä saa siivoamisen näyttämään yllättävän hauskalta ja vaivattomalta. Jos ikkunanpesuprojekti yllättää, kannattaa tästä videosta ottaa mallia.