M.I.A. haistatti Oprahille pitkät – ei suostu haastateltavaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohahduttava poptähti M.I.A. on kertonut olevansa katkera mediamoguli Oprah Winfreylle. Tähtösten tiet kohtasivat noin viisi vuotta sitten ja laulajatar sai edustajan kautta tietää, että Oprah ei halunnut olla hänen kanssaan tekemisissä, sillä hän piti poptähteä terroristina.

Lontoossa syntynyt poppari muutti perheensä kanssa Sri Lankaan neitokaisen ollessa vauva. M.I.A olisi halunnut keskustella Oprahin kanssa kotimaansa levottomuuksista ja esiintyä hänen keskusteluohjelmassa kertoakseen maassaan tapahtuneista vääryyksistä.

Winfrey ei tuolloin tahtonut olla laulajattaren kanssa tekemisissä. Ilmeisesti Oprahtin negatiivinen suhtautumineen laulajattareen johtui väärinymmärryksistä ja myöhemmin Winfrey on kutsunut tähtösen keskusteluohjelmaansa.

Daily Mail -lehden mukaan M.I.A. on haistattanut Oprahille pitkät ja sanonut, että hän voi tunkea kutsunsa sinne, missä aurinko ei paista. Poptähti on aina ollut suorasanainen ja kärkäs, joten hänen suuttuttamisensa on ollut Oprahilta suuri virhe etenkin, kun M.I.A. on halunnut kampanjoida samojen asioiden puolesta kuin Winfrey itse.