Mies lensi maailman toiselle puolelle yllätystä varten

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa asusteleva Casey Neistat päätti yllättää tyttöystävänsä ikimuistoisella tavalla. Vuoden vaihtumisen tienoilla mies sai spontaanin idean ja varasi lennon New Yorkista Afrikan Kapkaupunkiin, jossa hänen tyttöystävänsä oli.

Casey on kuvannut hauskan yllätysprojektinsa videolla. Neljässä tunnissa mies pakkasi laukkunsa ja suuntasi lentokentälle. Poikaystävä hyppäsi lennolle vaikka hänellä ei varsinaisesti ollut tiedossa, missä hänen tyttöystävänsä asui. Mies ei voinut kysyä osoitetta, sillä se olisi pilannut yllätyksen.

Afrikkaan laskeuduttuaan Casey suunnisti taksikuskin kanssa ympäri kaupunkia tyttöystävänsä lähettämien kuvien perusteella. Yhdessä kuvassa näkyi kookas vuorenhuippu, jonka juurella asunto sijaitsi. Pitkän etsimisen jälkeen oikea talo löytyi ja Neistat soitti innoissaan ovikelloa.

Tyttöystävän äiti saapui avaamaan oven ja yllättyi nähdessään Caseyn oven takana. Perhe meni yhdessä yllättämään alakerrassa nukkuvan tyttöystävän. Poikaystävän yllätys onnistui, sillä neitokainen säikähti toden teolla nähdessään Caseyn. Jälleennäkemisen riemu oli käsin kosketeltavaa. Pariskunta vietti vuoden vaihtumista yhdessä. Video yllätyksestä julkaistiin netissä ja vaikka miehen yllätysprojektista on kulunut jo pari vuotta, saa se edelleen hymyn huulille.