Playpants-farkut tulevat – pääsy jalkoväliin taskun kautta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liettualainen muotisuunnittelija Robert Kalinkin on suunnitellut innovatiiviset farkut, joissa on taskuissa piilotetut vetoketjut. Playpants-housujen piilotetut vetoketjut mahdollistavat sen, että taskujen kautta on mahdollista päästä käsiksi housujen haaraväliin ilman esteitä.

Huvittavassa esittelyvideossa kerrotaan, että kyseiset farkut ovat ratkaisseet miehiä ärsyttäneen ongelman, joka on se, että heidän kätensä ovat joutuneet olemaan erossa peniksestä farkkujen ollessa jalassa. Kalinkin mukaan taskuissa olevat reiät ovat epäkäytännöllisiä ja sitten hän keksi, että vetoketjut ovat oikea ratkaisu.

Playpantsien tuottaminen ja tuominen markkinoille riippui joukkorahoituksesta. Daily Mail -lehden mukaan Kalinkin tavoitteena oli kerätä Kickstarter-joukkorahoituksella 14.000 euroa. Playpantseista kiinnostuneiden iloksi Robert on ilmoittanut, että kyseinen on summa on nyt saatu kasaan ja farkkujen tuotanto voi alkaa. Ehkä näitä nähdään vielä jonain päivänä myös Suomessa farkkuliikkeiden hyllyillä.