Sokea pikkupoika on huippulahjakas pianisti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kymmenenvuotias Ethan Loch on lahjakas pianonsoittaja, jonka taidot vastaavat ammattimuusikoiden tasoa. Reipas koululainen on kertonut soittaneensa pianoa neljävuotiasta asti. Musikaalisesti lahjakas poika on myös säveltänyt ensimmäisen kappaleensa ollessaan kuusivuotias.

Pojan musikaaliset taidot ovat vertaansa vailla. Ethanin tarinasta tekee hämmästyttävän myös se, että nuorukainen on ollut syntymästään asti sokea. Näkökyvyttömyys ei ole ollut este instrumenttien soittamiselle ja poika on osoittanut olevansa etevämpi siinä kuin moni muu.

Metro -lehden mukaan Ethan kuuli pianonsoittoa ollessaan neljävuotias ja sen jälkeen hän on halunnut soittaa pianoa päivittäin. Nuorukaisen haaveena on, että hän voisi luoda uran musiikin parissa. Lahjakkuuden ansiosta on todennäköistä, että pojan toive vielä toteutuu.