Varastomiehillä oli tylsää – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

GoPro on julkaissut jo lukemattomia videoita, joissa upeita hetkiä on saatu tallennettua kameralle pienen GoPro-kameran kanssa. Videoilla on monesti jonkin extreme-lajin ammattilaisia, jotka esittelevät hienoa harrastustaan. Videoilla on usein myös vauhtia ja kauniita maisemia.

Nyt GoPron YouTube-kanavalla nähdään, mitä voi tapahtua, kun varastotyöntekijöillä on tylsää. Videolla David Kalb esittelee mahtavia korinheittotaitojaan ison varaston keskellä. Varastolla kori on ripustettuna korkealle seinälle, johon Kalb saa koripallon uskomattoman pompun kautta heitettyä.

Kori on myös liikkuvan trukin etuosassa kiinni ja Kalb heittelee koreja liikkuvaan sukkaan. Mies saa mahdottomilta näyttävät temput onnistumaan kerta toisensa jälkeen. Ajoitus heiton, erilaisten pomppujen ja liikkuvan korin välillä on melko uskomaton. Tällaisia heittoja on saanut varmasti jonkin aikaa harjoitella onnistuakseen niissä.