Vin Diesel yllätti leffayleisön – koskettava puhe ennakkonäytöksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauhtia ja toimintaa sisältävä Hurjapäät 7 -elokuva tulee olemaan viimeinen, jossa edesmennyt näyttelijä Paul Walker nähdään. Elokuvan ennakkonäytös oli Los Angelesissa 16. maaliskuuta ja Vin Diesel piti näytöksen alussa erittäin tunteikkaan puheen.

Vin Diesel saapui Hurjapäät 7 -elokuva ennakkonäytökseen jo valmiiksi kovin herkistyneessä mielentilassa. Mies kiirehti paikalle sairaalasta, jossa hän pääsi todistamaan vain muutamia tunteja aiemmin lapsensa syntymän. Elokuvasta kertominen herkistää miehen myös siitä syystä, että se oli viimeinen projekti, jossa Vin Diesel pääsi näyttelemään hyvän ystävänsä Paul Walkerin kanssa.

Vin Diesel on puhunut Paul Walkerin kuoleman jälkeen miehestä moneen otteeseen todella lämpimästi parhaana ystävänään ja veljenään. Hän muisteli puheessaan, millaista Walkerin kanssa oli tehdä Hurjapäät-elokuvia. Diesel muisti Walkerin sanoneen aina kaikkien elokuvien kuvauksissa hänelle, että ystävysten paras elokuva on vielä tekemättä. Tämä elokuva jäi kuitenkin Walkerin viimeiseksi. Diesel sanoi yleisölle, että tämä on nyt myös sen vuoksi heidän paras elokuvansa ja hän toivoo yleisön nauttivan siitä.