Autojen naarmuttaja selvisi – taisi tulla kaikille yllätyksenä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Äitienpäivänä liverpoolilaisen naapuruston kadut olivat täyttyneet pysäköidyistä autoista. Liikkeelle lähteviä kuljettajia odotti parkkipaikoilla ikävä yllätys, sillä useita autoja oli käyty naarmuttamassa muutaman tunnin aikana.

Erään taloyhtiön valvontakameraan on taltioitunut näky ilkivallan tekijästä. Kun vartiointifirma tarkisti videon, eivät vartijat olleet uskoa silmiään. Tekijäksi paljastui alle kouluikäinen pikkupoika. Videolla nähdyn Audin omistaja David Draper oli valmis neuvottelemaan vahingonkorvauksesta pojan vanhempien kanssa, mutta toistaiseksi poikaa tai hänen vanhempiaan ei ole löytynyt.

Daily Mail -lehden autojen kuljettajat aikovat toimittaa videon poliisille ja tehdä asiasta ilmoituksen. Draper on itsekin kahden lapsen isä, joten hän ei halua aiheuttaa pojalle ongelmia, mutta vakuutuksen takia hänen on hoidettava asia virkavallan kautta. Pojan naarmuttamien autojen vahinkojen arvioidaan olevan tuhansia puntia. Totuuden paljastuminen vanhemmille on varmasti järkyttävä uutinen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.