Hulvaton juomapeli esiteltiin – innokkuus vastaan kokemus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Complex on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa kaksi erilaista kaveriporukkaa kohtaa toisensa juomapelin parissa. Toinen porukka koostuu yliopistoikäisistä nuorista miehistä ja toinen vanhuksista. Juomapelin erilaiset kisaosuudet ovat yllättävän tasaisia.

Lopulta nuoret voittavat yhden pisteen ensimmäisessä kisaosiossa, jossa pingispalloilla yritetään osua heittämällä vastapuolen kuppiin, jolloin heidän tulee juoda yksi juoma.

Seuraavassa pelissä voittaakin nopeus, ja kisaajat yrittävät yksi yhtä vastaan juoda yhden oluen nopeammin kuin vastapuolen edustaja. Tässä kokemus näyttäisi olevan valttia, ja vanhukset saavat pisteen. Tilanne on tasan viimeiseen juomaviesti-osioon mentäessä. Vanhukset saavat ensimmäisenä huikean ison saappaan mallisen tuopillisen olutta kumottua ja voittavat yliopistonuoret pistein 2-1.