Huvipuistolaite oli miehelle liikaa – pakokauhu iski kesken kyydin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lisäjännitystä arkeensa kaivannut pariskunta oli hakeutunut hurjaan huvipuistolaitteeseen Malesiassa. Slingshot-huvipuistolaite on varmasti monelle tuttu, sillä niitä nähdään useissa turistikohteissa, tivoleissa ja huvipuistoissa. Laitteessa asiakkaat istahtavat palloon, joka singotaan noin sadan metrin korkeuteen vaijerien varassa.

Laitteen kyytiin istahtanut pariskunta oli kauhusta kankeana jo ennen lähtölaskentaa. Tyttöystävä selvisi kunniakkaammin, sillä poikaystävä oli seota pelosta laitteen kyydissä. Mies huitoi käsiään paniikinomaisesti ja välillä hän oli oksentaa. Daily Mail -lehden mukaan pari oli parhaimmillaan 150 metrin korkeudessa.

Huvipuistolaitteen videotallenteen perusteella tyttöystävä oli kaksikosta rohkeampi osapuoli. Toivottavasti pari ei ollut ensimmäisillä treffeillä, sillä huvipuistolaite ei antanut miehestä kovin rohkeaa kuvaa. Hurjan koettelemuksen jälkeen mies näytti olevan huojentunut siitä, että hän oli vielä elossa. Ehkä hänen on syytä vältellä Slingshotteja jatkossa.