Koira laiskotteli riippumatossa – ei suostunut liikahtamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja oli löytänyt hännänheiluttajansa loikoilemasta riippumatossa. Isännän mielestä näky oli niin huvittava, että hän kuvasi sen videolle. Mies kutsui koiraansa useita kertoja, mutta rentoutunut karvakuono ei tehnyt elettäkään noustakseen ylös matosta.

Koira oli vaipunut niin rentoutuneeseen tilaan, ettei se antanut omistajansa hääräämisen häiritä sitä. Hännäheiluttaja nautti lepohetkestään niin paljon, että sen ympärillä tapahtuvat asiat jäivät toiselle sijalle. Karvakuono loikoili keinussa pitkin pituuttaan.

Videon perusteella voisi luulla, että koira oli löytänyt nautinnollisimman paikan talosta. Riippumatto oli niin viihtyisä, ettei koiraa häirinnyt vaikka omistaja alkoi keinuttaa sitä. Video osoittaa, että kyseinen karvakuono on rentoutumisen mestari.