Mummo työnsi kaverinsa uima-altaaseen – karma iski välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karman laki on välillä uskomaton ja verkossa onkin jo paljon hauskoja tapauksia, jotka on sattumalta saatu kuvattua kameralle. Moni pilailija ei osaa ottaa kaikkia mahdollisesti pieleen meneviä asioita huomioon, minkä vuoksi välitön karmanisku yleensä yllättääkin pilailijan.

YouTubeen on julkaistu hauska video isoäidistä, joka ei voinut vastustaa kiusausta kaverinsa istuessa uima-altaan reunalla. Isoäiti hiippailee istuskelevan naisen taakse ja työntää häntä selästä. Kaveri horjahtaa uima-altaaseen vaatteet päällään ja kastuu läpikotaisin.

Työntämisen jälkeen isoäiti kokee välittömän karman iskevän, koska hän ei pystykään pitämään omaa tasapainoaan ja putoaa altaaseen ystävänsä perässä. Ainakin kameramies saa hyvät naurut ja jekutetun ystävän ei tarvitsekaan viettää päiväänsä yksin märkiä vaatteita kuivatellessa.