Karhunpoikanen yllätti eläintenhoitajat – paljastuikin naaraaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pieni ja leikkisä karhunpoikanen on yksi Phoenixin eläintarhan vetonauloista. Kaksivuotias Luka-karhu on hurmannut söötillä ulkonäöllään vieraiden lisäksi eläintarhanhoitajat. Nuoresta iästä huolimatta Lukan lisääntymiskykyä on alettu tutkia.

Hoitajille on selvinnyt tutkimuksissa jymy-yllätys. Luka ei olekaan poika vaan tyttö. Paljastus on yllättänyt koko henkilökunnan, sillä kahden vuoden ajan karhua on pidetty uroksena. Monet hoitajista olivat innoissaan suunnitelleet etsivänsä Lukalle sopivan naaraan, jonka kanssa karhu voisi perustaa perheen.

Nyt suunnitelmiin on tullut muutos, sillä Lukalle täytyykin etsiä sopiva uros. Paikallinen uutistoimisto kertoi karhun jymy-yllätyksestä lähetyksessään. Eläintarhasta on kerrottu, että karhunpoikaset kehittyvät hitaasti ensimmäisinä vuosinaan, joten sukupuolen päätteleminen on sen takia mennyt pieleen. Lukan todellinen identiteetti on vihdoin paljastunut hoitajille ja vieraille.