Koiranpennun uskomaton selviytymistarina – sai lopulta uuden elämän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urhea koiranpentu selvisi koettuaan käsittämätöntä julmuutta erään kodittoman miehen toimesta. Hope For Paws -eläinsuojelujärjestö löysi saamansa ilmoituksen perusteella hädissään olleen pennun Los Angelesissa kuivuneesta kanaalista, jonne se oli pudotettu yli yhdeksän metrin korkeudelta.

Eldad Hagar on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa kerrotaan pienen Jordanin selviytymistarina. Pentu löydettiin kuivuneesta kanaalista, jonne se oli pahoinpitelyn jälkeen heitetty. Pentu oli peloissaan ja kärsi kovasta nestehukasta istuttuaan kanaalin pohjalla kaksi vuorokautta. Kuin ihmeen voimalla rohkea pentu alkoi saamaan hyvässä hoidossa voimiaan takaisin.

Jordanin toinen takajalka oli katkaistu, minkä vuoksi se jouduttiin amputoimaan kokonaan. Leikkauksen jälkeen koira alkoi kuitenkin toipumaan ja oppi leikkimään ja juoksemaan yhden takajalan avulla. Rakastavien ja huolehtivien ihmisten ympäröimänä Jordan selvisi, sai elämänilonsa ja leikkimielisyytensä takaisin, ja siitä tuli koettelemuksistaan huolimatta ihan tavallinen koira.