Isän ja tyttären riemastuttava projekti: LEGO-versio Jurassic Park-elokuvasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Paul Hollingsworthilla on yhteinen harrastus hänen tyttärensä Haileen kanssa. Molemmat ovat hurahtaneet LEGO-palikoilla rakentamiseen. Isän ja tyttären luovasta ja mielikuvituksellisesta harrastuksesta on kuvattu hämmästyttävä video.

Isä-tytär-tiimi on rakentanut kokonaisen Jurassic Park -maailman ja kuvanneet LEGO-version elokuvasta yksityiskohtia noudattaen. Metro-lehden mukaan projektissa on käytetty 100.000 dollarin edestä LEGO-palikoita ja -figuureja.

Elokuvan LEGO-versio kestää hieman yli kolme minuuttia ja siihen on nerokkaasti saatu tiivistettyä kaikki oleellinen, mitä elokuvassa tapahtuu. On sanomattakin selvää, että tätä projektia tehdessä isällä ja tyttärellä on ollut varmasti hauskaa. Ehkä heidän mielekäs harrastuksensa poikii lyhyitä LEGO-elokuvia myös tulevaisuudessa.