Koirien lisävaruste vailla vertaa – lemmikistä liikkuva disco?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko innovatiivisia yrittäjiä on perustanut firman, joka tekee koirille tarkoitettuja disco-liivejä. Välkkyvä disco-liivi sisältää LED-lamppuja, joiden väriä ohjaillaan matkapuhelinsovelluksen avulla. Lemmikinomistaja voi valaista koiransa takkiin LED-lampuilla tekstin tai kuvion puhelimensa avulla.

Keksijöiden mukaan tuote on koiraystävällinen, eikä siitä ole lemmikille minkäänlaista haittaa. Päinvastoin he ovat sitä mieltä, että pimeässä välkkyvä liivi tekee koirasta näkyvämmän ja näin ollen koiran liikkuminen on turvallisempaa.

Liivi myös ilmoittaa karanneesta koirasta välkkyvällä tekstillä, jos hännänheiluttaja vaeltaa liian kauas omistajastaan. Keksinnön takana on yritys nimeltä Party NYC ja se hakee tällä hetkellä Kickstarter-joukkorahoitusta disco-liivien suurempaa tuotantoa varten.

Disco-liivin hankkineet koiranomistajat ovat olleet keksintöön tyytyväisiä ja heidän mielestään se on todella hauska lisä lemmikinomistajan arkeen. Suomen pimeinä talvikausina välkkyvä takki voisi hyvinkin olla käytännöllinen hankinta.