Megan Fox huippuseksikkäänä mainoskampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Megan Fox on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa ryhdyttyään kotiäidiksi. Viime vuonna hänet nähtiin tosin Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa, ja hän tulee palaamaan myös sen vuonna 2016 ilmestyvään jatko-osaan.

Nyt 28-vuotias näyttelijätär nähdään korealaisen kauneudenhoitotuotteita valmistavan Belport-yhtiön mainoskampanjassa. Aina yhtä näyttävästä ulkomuodostaan tunnettu Megan Fox viettelee yhtiön tuoreissa kuvissa ja videolla mustassa bodyssa.

Megan Fox on julkisesti myöntänyt viihtyvänsä pelkästään perheen parissa, eikä hänellä omien sanojensa mukaan ole kuin yksi läheinen ystävä, kasvohoitajana työskentelevä Mindy. Megan vakuutti taannoisessa Cosmopolitanin haastattelussa, että yksi hyvä ystävä riittää, sillä näyttelijä ei ole kovinkaan sosiaalinen. Foxilla on kaksi lasta, vuonna 2012 syntynyt Noah ja helmikuussa 2014 syntynyt Bodhi.