Mies kuuli, että spermasta maksetaan – hervoton reaktio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puhelias mies oli jäänyt suustaan kiinni kauppareissulla. Mies kertoi tapaamilleen ystävilleen, että hän oli nähnyt elokuvan, jossa henkilö sai rahaa siitä, että hän kävi luovuttamassa spermaa. Sitten miehelle paljastui, että se ei ollutkaan fiktiota, vaan spermanluovuttajille oikeasti maksetaan.

Mies ei ollut uskoa kuulemaansa. Hänelle paljastui, että spermapankit maksavat jopa 100 dollaria siemennesteen luovuttamisesta. Riemun- ja kauhunsekaisin tuntein mies tarttui puhelimeen ja aikoi selvittää asian spermapankin asiakaspalvelun kautta.

Huvittavalla videolla mies kiroaa, että hän on tuhlannut kallisarvoista siemennestettä turhaan. Mies harmitteli menetettyjä tienestejä, joita hän olisi saanut luovuttamalla spermaa pankkiin. Järkyttyneen miehen reaktio on vertaansa vailla. Miehen harmiksi asiakaspalvelija ei kyennyt varmistamaan missä lähin luovutuspiste sijaitsi. Voisi kuitenkin päätellä, että mies vielä etsii jostain spermapankin, sillä hänellä oli kova tarve päästä ”tienaamaan”.