Nainen sammui pakkaseen – karmaisevat kuvat julki varoittavana esimerkkinä

Ohhoh! · Annika Kela

Australiasta Kanadaan muuttanut neitokainen oli epäonnekseen sammunut baarin ulkopuolelle talvipakkasten paukkuessa. Tytön ystävät lopulta löysivät humaltuneen ja sammuneen nuorukaisen ja kiidättivät hänet sairaalaan. Kolmen tunnin unien aikana nuoren naisen sormet olivat paleltuneet pahasti.

Sairaalassa lääkärit kertoivat, että tytön paleltumat olivat niin pahoja, että hän todennäköisesti tulee menettämään sormensa. Edessä oli pitkä ja kivulias toipumisprosessi, jonka aikana lääkärit seurasivat tarkoin sormien toimintojen palautumista.

Neitokainen on julkaissut karmaisevaa kuvamateriaalia sormistaan Imgur-sivustolla. Nuori nainen saa tietää vasta ensi kesänä joudutaanko hänen sormensa amputoimaan. Nuorukainen on suhtautunut asiaan positiivisesti, sillä sormien menettäminen on pientä verrattuna siihen, että hän olisi voinut paleltua kuoliaaksi.

Mikäli hän menettää sormensa, on hän suunnitellut hankkivansa persoonalliset ja värikkäät sormiproteesit tilalle. Kauhistuttavat kuvat osoittavat, kuinka pahaa jälkeä pakkaselle altistuminen voi saada aikaan.