Perheenäiti yllätettiin suloisella kotivideolla – voitko pidätellä kyyneleitä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen perheenisä oli pitkään suunnitellut kosivansa lastensa äitiä ja eräänä päivänä hän totesi ajankohdan olevan oikea. Mies keksi nerokkaan ja söötin tavan, jolla perheen kaksi pientä tytärtä voisivat auttaa isäänsä tärkeässä tehtävässä.

Perheenjäsenet yhdistivät voimansa ja kuvasivat äidille hellyttävän kotivideon, jossa tyttäret pitelivät isänsä tekemiä kylttejä. Kotivideon todellinen tarkoitus alkoi paljastui jo heti ensisekunneilla, sillä kylteissä luki vihjailevia lauseita, kuten: ”Me olemme kaikki Worganeita paitsi sinä…” ja ”Eikö olisi hienoja, jos voisimme olla sinun kukkaistyttöjäsi?”.

Lopulta pienet tytöt pitelivät kylttiä, jossa luki: ”Menisitkö isän kanssa naimisiin?”. Daily Mail -lehden mukaan perheenäiti oli vastannut kosintaan myöntävästi ja kertonut, että ajatuskin videosta saa hänet kyynelehtimään onnesta. Tulevaisuudessa myös perheenäidin sukunimi tulee olemaan Worgan.