Ultracool pikkuvauva – tanssii räppihittiä kuin vanha tekijä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset nauttivat musiikista ja rytmistä pienestä pitäen ja tuntevat monesti musiikin todella vahvasti. Eräs poikavauva tuntee rytmin suonissaan eikä pelkää eläytyä musiikin vietäväksi videolla, joka vauvasta on kuvattua.

MysteriousJason on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hänen sisarenpoikansa on pääosassa. Vauva makaa lattialla ja pitelee ilmeisesti miehen puhelinta kädessään. Puhelimesta soi Lil Jonin hittikappale Turn Down For What.

Vauva on todella innoissaan kuunnellessaan kappaletta ja nauttii siitä täysin rinnoin. Poika heiluttelee käsiään ja jalkojaan musiikin tahtiin ja naureskelee koko kappaleen ajan. Poika on selkeästi innoissaan odotellessaan kappaleen kertosäettä ja sen lähestyessä tiputtaa puhelimenkin lattialle viereensä, että pystyy tanssahtelemaan kunnolla.