Ariana Grande matki Celine Dionia – uskot tuskin korviasi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen poptähti Ariana Grande vieraili taannoin The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -televisio-ohjelmassa Fallonin vieraana. Grande kertoi, että tämä on hänen ensimmäinen kertansa keskusteluohjelman vieraana ja hän tunsi itsensä haavoittuvaiseksi.

Grande selvisi kuitenkin todella hyvin ensikertalaiseksi vieraaksi. Jimmy Fallon oli keksinyt Grandea varten hauskan osion ohjelmaansa. Fallon oli kuullut, että Ariana Grande osaa tehdä todella hyvän Celine Dion -imitaation, joten hän halusi kuulla sen.

Grande ja Fallon esittävät Beauty and the Beast -kappaleen, jonka alunperin Celine Dion ja Peabo Bryson ovat levyttäneet. Grande imitoi Celine Dionia uskomattoman hyvin. Kun hän alkaa laulamaan, Fallon purskahtaa heti nauruun.

Pienikokoisesta naisesta tuleva ääni on aivan samanlainen kuin Dionin persoonallinen lauluääni ja se yllätti juontajan täysin. Grandella on laulutekniikat upeasti hallussaan ja hän osaa käyttää ääntään hauskasti vaikkapa esittämällä olevansa joku muu tähti.