Järjetön tieraivokohtaus – citymaasturin kuljettaja aiheutti silmitöntä tuhoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tieraivo-termillä kuvaillaan kuskeille liikenteessä syntyviä raivokohtauksia, jotka saattavat johtaa pahimmillaan rajuihinkin onnettomuuksiin. Tuoreella amerikkalaisvideolla nähdään todellinen malliesimerkki tällaisesta välikohtauksesta.

Youtubessa jaetulla videolla henkilöauton kuski on jostin syystä raivostunut tien reunalle parkkeeratulle pakettiautolle. Kuljettaja puskee toistuvasti pakettiautoa päin omalla ajoneuvollaan, ilmeisesti välittämättä siitä että myös hänen oma autonsa kärsii tilanteessa.

Jossain vaiheessa pakettiauton omistaja yrittää ensin päästä oman autonsa sisälle, sitten jututtaa henkilöauton kuljettajaa, jääden melkein auton alle. Oman lisänsä videolle tuo kuvaajan kirosanojen täyttämä selostus tilanteesta. Koko välikohtaus kestää lähes neljän minuutin ajan, kunnes kuski törmää pakettiautoon vielä kerran ja ajelee pois paikalta.