Idiootti saksalaisturisti törttöili – safariopas raivostui

Matkailu · Annika Kela

Joukko turisteja oli päässyt ihailemaan lähietäisyydeltä afrikkalaisen safarin elämää oppaan kanssa. Ennen kuin turistit pääsivät liikkumaan luonnossa, antoi opas heille tärkeitä ohjeita, joita oli noudatettava, jotta kaikki pysyisivät turvassa.

Opas ohjeisti, että turistit pysyvät yhdessä, eikä kukaan saanut poistua ryhmästä omille teilleen. Ohjeistus keskeytyi, sillä yksi joukon saksalaisturisteista oli jo hiippaillut pusikon viereen räpsimään kuvia. Safariopas käski turistia palaamaan ryhmän sekaan ja kuuntelemaan ohjeita, elleivät he halunneet tulla eläinten syötäväksi. Turistit ottivat oppaan puheen tosissaan ja pysyttelivät yhdessä.

Safariretkeä kuvannut mies on onnistunut taltioimaan videolleen hetken, jolloin opas menetti hermonsa. Saksalaisturisti oli erkaantunut porukasta ja lähestyi kameransa kanssa pusikkoa, josta kuului voimakkaita murisevia ääniä. Opas huusi turistille ja heilutti huolestuneena asettaan.

Safariopas oli varma, että saksalaisturistin röyhkeä ja ajattelematon teko oli vaarantanut koko ryhmän. Daily Mail -lehden mukaan turistijoukko selvisi reissusta ehjin nahoin, tosin kaikki olivat olleet pettyneitä siihen, että yksi joukon jäsenistä onnistui sooloilullaan pilaamaan heidän kiehtovan safarireissunsa.