Koira yritti hyökätä oman varjonsa kimppuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leikkisä saksanpaimenkoira oli pihalla nauttimassa aurinkoisesta päivästä perheensä kanssa. Kirkkaana päivänä terassille muodostui koirasta varjo, joka sai hännänheiluttajan hämilleen. Kun koiranomistajat huomasivat, että heidän karvakuononsa käyttäytyi omituisesti, kaivoivat he kameransa esiin.

Perheenjäsenet ovat kuvanneet huvittavan kotivideon koirastaan jahtaamassa varjoa. Omistajien mielestä näky oli niin hauska, että he jopa yllyttivät koiraansa varjon kimppuun. Koira varmasti luuli, että varjossa oli jotain todella ihmeellistä, kun kerran ihmisetkin kannustivat sen kiinniottamisessa.

Kesken projektinsa koira turhautui, sillä varjon päälle hyökkääminen vaikutti mahdottomalta. Hännänheiluttaja loikki varjonsa päälle yrittäen saada siihen kontaktia. Hämmentynyt karvakuono jätti lopulta leikin kesken, sillä varjon kiinni saaminen osoittautui liian vaikeaksi.