Uskomattomat ensitreffit – mies pelasti vanhuksen palavasta autosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias Tristan Gareau oli äskettäin tapahtumarikkailla ensitreffeillä. Kesken treffien Gareau huomasi pulassa olevan miehen ja ryhtyi pelastustoimiin, ja tyttö oli treffiseuralaisensa toiminnasta todella vaikuttunut. Gareau oli ajanut tyttö kyydissään autolla, kun hän oli nähnyt savuavan auton.

Auto oli törmännyt rakennuksen seinään, ja kuski oli edelleen ratin takana tajuttomana. Gareau ei epäröinyt hetkeäkään, vaan meni heti pelastamaan miestä. Gareau sai tajuttomana olleen 65-vuotiaan miehen vedettyä pois autosta juuri oikeaan aikaan, sillä vain sekunteja myöhemmin auto syttyi palamaan.

Gareau sai CBC-uutisten mukaan toiminnastaan poliisilta paljon kiitosta ja nuorenmiehen kerrottiin pelastaneen kuskin hengen. Mukana ollut seuralainen oli pojan toiminnasta myös kovin vaikuttunut ja Gareau paljasti, että tapahtumahetkellä mukana ollut tyttö onkin nykyään hänen tyttöystävänsä.

Gareau antoi haastattelussa myös hyvänä vinkkinä muille ensitreffeille menijöille, että jokin sankarityön tekeminen on hyvä tapa tehdä tyttöön vaikutus.