Nainen kirjoitti opaskirjan avoimesta avioliitosta – hakee nyt itse avioeroa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kirjailija Robin Rinaldi tunnetaan teoksesta, jossa hän etsi toimivan avoimen avioliiton teoriaa. Rinaldin mukaan avioliitto pysyy mielekkäänä ja virkeänä, kun avioparit viettävät tarpeeksi aikaa erillään. Toimivaa avointa suhdetta lähestyttiin tavalla, jossa pariskunta oli erossa viisi päivää viikossa.

The Wild Oats Project -kirjassa nainen perehtyi omien teorioidensa testaamiseen. Vuoden ajan Rinaldi kokeili aviomiehensä kanssa järjestelyä, jossa he olivat viisi päivää erossa ja sen jälkeen kaksi päivää yhdessä. Järjestely tarkoitti yksinkertaisuudessaan avointa avioliittoa.

Silloin kun pari ei ollut yhdessä, heillä oli lupa deittailla muita ihmisiä ja harrastaa seksiä toisten kanssa. Kahtena päivänä viikossa he olivat yhdessä ja keskittyivät toisiinsa aviopuolisoina.

Ilmeisesti Robinin kokeilu ei ole ollut toimiva, sillä kirjailija on hiljattain hakenut avioeroa miehestään. Metro-lehden mukaan Rinaldi ja hänen miehensä olivat rikkoneet yhteisiä sääntöjä vuoden kokeilun aikana ja ilmeisesti molemmat olivat löytäneet uudet kumppanit. Rinaldi on myöntänyt, että avoin avioliitto ole tarkoitettu pariskunnille, jotka haluavat pysyä naimisissa. Kokeilun avulla Robin löysi elämässään uuden suunnan, eikä hän ole katunut päätöstään erota miehestään.