Ei herkimmille! Miehen nenästä poistettiin 100 lihansyöjätoukkaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

65-vuotias mies oli hakeutunut lääkärin vastaanotolle Sao Paulossa huomattuaan, että hänen sieraimistaan tuli niistämisen yhteydessä ulos kiemurtelevia toukkia. Brasilialaismies kertoi lääkärille, että hänellä oli ollut päänsärkyä ja hänen kasvonsa olivat pahasti turvonneet nenän ja poskien alueelta.

Potilas mainitsi, että hänen haju- ja makuaisti reistailivat ja välillä hänen nenästään vuosi verta. Lääkäri epäili, että miehellä olisi myiaasi, joka tarkoitti sitä, että loiskärpänen on pesinyt hänen sieraimiinsa. Lääkärin epäilys osoittautui oikeaksi kauhistuttavalla tavalla, sillä sieraimissa kiemurteli sata lihansyöjätoukkaa.

Sierainten tähystystoimenpiteestä kuvattu video on julkaistu netissä ja asiaa puitiin laajasti lääkäreiden New England Journal of Medicine -ammattijulkaisussa. Lääkäri totesi, että tapaus oli pahin hänen uransa aikana. Daily Mail -lehden mukaan toukat on nyt onnistuneesti poistettu potilaan sieraimista.