Sara Sampaio riisui hampurilaisketjun mainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalilainen Sara Sampaio lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän on työskennellyt uransa aikana jo muun muassa Victoria’s Secret -brändin leivissä ja esiintynyt GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä.

Nyt hänet nähdään aikaisemminkin rohkeilla mainoksilla kohahduttaneen hampurilaisketjun videolla. Carl’s Jr. -hampurilasketjun tuoretta El Diablo -hampurilaista mainostavalla videolla malli nähdään paksuun turkkiin verhoutuneena jäästä rakennetussa hotellissa. Kun Sara Sampaio maistaa tulista hampurilaista, hän riisuuntuu bikineihin ja ympärillä oleva jää alkaa sulaa.

23-vuotia Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Neitokainen esiintyi tänä vuonna portugalilaisessa GQ-lehdessä, jossa hänet esiteltiin ”Maailman kahdeksantena ihmeenä”. Tähti on poseerannut myös Calzedonia-brändille kuvissa, jotka otti Raphael Mazzucco Kreikassa ja Jamaikalla.