Tuomiopäivän näky suorassa lähetyksessä – tornado iski keskustaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltojen Oklahomassa on tällä viikolla varauduttu myrskysäähän ja tornadojen muodostumiseen. Uutistoimistot ja meteorologit ovat seuranneet jännittyneinä tilanteen kehittymistä ja keskiviikkona tornadon muodostumista päästiin seuraamaan suorassa lähetyksessä.

Skynews 9 -kanavan lähetyksessä näytettiin kuvaa Mooren keskustasta, jossa myrskytuuli riehui. Kesken lähetyksen toimittajat huomasivat suppilomaisen pyörteen keskustassa ja pian tornado alkoi muodostua talojen keskelle. Hurjan näköisestä tilanteesta on julkaistu video Youtubessa.

Video osoittaa, että vaikka ihmiset olivat varautuneet myrskyyn, oli keskustassa vielä liikennettä tornadon muodostumisen aikaan. Daily Mail -lehden mukaan uutiskanavan suorassa lähetyksessä nähty vaaratilanne oli vakava, sillä kyseinen myrsky vaati yhden kuolon uhrin ja useita loukkaantuneita. Tornadon tielle jääneet asuinrakennukset tuhoutuivat täysin. Luonnonvoimat olivat näyttäneet katastrofaaliset mahtinsa.