Nolo moka! Varas paljasti olinpaikkansa Snapchatissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisen median vaikutukset ihmisiin ja erityisesti nuoriin herättävät runsaasti keskustelua. Maailmalta kantautuvien uutisten perusteella sen käyttö on tehnyt ainakin joistain rikollisista tyhmempiä ja huolimattomampia.

Poliisi
Poliisi

Christopher Wallace -niminen mies päätyi poliisin etsintäkuuluttamaksi varastettuaan rautaisen puulieden ja propaanilieden Mainen osavaltion Somerset Countyssa sijaitsevalta urheiluleiriltä. Viranomaiset saivat vihiä miehen mahdollisesta olinpaikasta, kun hän ilmoitti sen seuraajilleen valokuvaviestipalvelu Snapchatissa.

Poliisit saapuivat suorittamaan kotietsintää Fairfieldissä sijaitsevaan taloon. Talossa oleillut Erika Hall väitti ettei Christopher ole rakennuksesta. Mies kuitenkin löytyi piileskelemästä talosta sen jälkeen kun hän lähetti Snapchatiin jälleen uuden viestin, tällä kertaa paljastaen piileskelevänsä kaapissa.

Viesti paljasti miehen piilottelevan rakennuksen keittiössä olevassa kaapissa. Poliisit pidättivät Christopher Wallacen ja häntä piilottelemisessa avustaneen Erika Hallin.