Huikea uutuus! Älykorkokengät vaihtavat kuosia ja väriä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Innovatiivinen teknologiayritys iShuu Technologies on tuonut hiljattain markkinoille erikoisen korkokenkämalliston. Mallistoon kuuluvien kenkien väriä ja kuosia on mahdollista vaihtaa matkapuhelinsovelluksen avulla.

Kengät sisältävät teknologiaa, jonka avulla käyttäjä voi muokata kenkien ulkonäköä. Liettualainen iShuu Technologies on julkaissut netissä videon kenkien valmistusprosessista. Videolla esitellään myös mallistoon kuuluvien kenkien ominaisuuksia.

Matkapuhelin keskustelee kenkien kanssa Bluetooth-yhteyden kautta. Kenkien kehittäjät povaavat korkokengistään hittituotetta. Volvorii Timeless -kenkiä on mahdollista tilata suoraan valmistajalta ja niiden hinta on 230 euroa.

Teknologiayritys hakee tällä hetkellä joukkorahoitusta kenkien massatuotantoa varten. Rahoitusta on onnistuttu keräämään menestyksekkäästi ja pian kenkien tuotanto voidaan aloittaa. Todennäköisesti näitä kenkiä tullaan vielä näkemään kauppojen hyllyillä ympäri Eurooppaa.