Hätäkeskukseen ilmoitettiin kissasta puussa – olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen Saraswatipurin kylän asukkaat olivat ilmoittaneet pelastuslaitokselle, että kissa oli kiivennyt puuhun ja jäänyt sinne jumiin. Asukkaat olivat kerääntynet puun ympärille, kun palolaitoksen miehet saapuivat paikalle ja yllättyivät nähdessään mistä oli kyse.

Apua kaipaava kissa ei ollutkaan mikään kotikissa, vaan kookas kissapeto. Asutusalueelle eksynyt leopardi oli hätääntynyt ja kiivennyt puuhun. Asukkaat pienessä intialaisessa kylässä olivat kauhistuneet leopardin läsnäoloa ja pelkäsivät kotieläintensä ja lasten puolesta. Pelastajat huomasivat olevansa tilanteessa, jossa ihmiset pelkäsivät kissapetoa ja leopardi pelkäsi ihmisjoukkoa.

Pelastuslaitoksen työntekijät kehottivat ihmisiä palaamaan kotiinsa, jotta leopardi saataisiin puusta alas. Kissapeto ei suostunut laskeutumaan, vaikka sitä houkuteltiin monin keinoin. Mirror-lehden mukaan illan hämärtäessä leopardi uskaltautui puusta alas ja pelastustyöntekijät pitivät huolen, että se löysi takaisin metsään. Pelastusoperaatio sai onnellisen päätöksen, sillä kissapeto onnistui pelastautumaan pinteestä omin avuin ja se pääsi takaisin turvaan metsän siimekseen.