Auts! Urheilutähti ei huomannut mikrofonin olevan päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorelle koripalloilijalle sattui nolo moka, kun hän luuli kuiskaavansa jotain pelikavereilleen muiden kuulematta. Miehen edessä ollut mikrofoni oli kuitenkin sen verran herkkä, että kaikki huoneessa kuulivat, mitä pelaaja halusi sanoa vierustovereilleen toimittajilta salaa.

Wisconsin Badgers -koripallojoukkueessa pelaava Nigel Hayes nolostui lehdistötilaisuudessa kehuessaan erään naisen ulkonäköä. Videolla nähdään, miten Hayes vastaa ensin erään toimittajan kysymykseen lähellä mikrofonia, ja sen jälkeen keskittyy katsomaan jonnekin aivan muualle. Ilmeisesti Hayes näkee edessään kauniin naisen.

Hayes on kiinnittänyt huomiota toimittajien ja pikakirjoittajien joukossa olevaan naiseen ja sanoo vierustovereilleen kuiskaten: ”Voi luoja, että hän on kaunis”. Mikrofoni onkin yllättävän herkkä ja kaikki kuulivat aivan selvästi mitä mies sanoi. Tilanteen jälkeen pelaaja nolostui ja laittoi kädet kasvojensa eteen. Onneksi kukaan ei varmasti pahastunut 20-vuotiaan vilpittömästä kehusta.