Vesa-Matti Loiri konsertoi Hartwall Areenalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkitähti Vesa-Matti Loiri täytti 70 vuotta 4. tammikuuta. Syntymäpäiväänsä Loiri juhlistaa 3. lokakuuta Hartwall Arenalla Vesku 70 –suurkonsertissa, jota vietetään Loirin itsensä sekä ennennäkemättömän taiteilijakaartin tulkitessa maestron ikimuistoisia klassikoita.

– Ihanaa saada vielä tässä iässä nousta lavalle tärkeiden ystävien ja kolleegojen kanssa. Uskon, että tulossa on vuosisadan jamit. Jotain, mistä olen aina salaa haaveillut, Vesa-Matti Loiri kommentoi.

Konsertin vierailijoina tullaan näkemään muun muassa Chisu, Robin, Samuli Edelmann, Juha Tapio, Paula Koivuniemi ja lukuisia muita maamme eturivin artisteja ja muusikoita Loirin 50-vuotisen uran varrelta. Konsertissa Loiri ja vieraat tullaan näkemään pyörivällä keskilavalla.