Uskomaton bisnes! Yritys purkittaa Bigfootin ilmaa – myy sitä lemmenrohtona

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen yritys on alkanut myydä tölkitettyä ilmaa, joka on peräisin isojalan luolasta. Ilmalla on yrityksen mukaan todettu olevan kiihottava vaikutus ihmisen lemmenviettiin ja ilmaa haistelemalla voi saada lisäpuhtia makuuhuoneeseen. Tölkillinen ilmaa maksaa noin 2,80 euroa.

Twitter
Twitter

Yrityksen edustaja on kertonut, että ilma on peräisin Azasskaya-luolasta Siperiasta. Luoja sijaitsee lähellä Sheregeshin laskettelukeskusta ja alueella on tehty useita havaintoja isojalasta.

Tutkijoiden mukaan mystinen isojalka metsästää alueella ja se asuu Azasskaya-luolassa. Vaikka yrityksen tuotetta on kritisoitu laajasti, ei tölkitetyn ilman myyntiä ole kielletty. Metro-lehden mukaan yritys mainostaa tuotettaan luontaisena lemmenrohtona, jolla on myös henkistä ja fyysistä terveyttä edistävä vaikutus.

Mitään yrityksen väittämistä ei ole onnistuttu todistamaan tieteellisin kokein. Jokaisen kuluttajan on syytä käyttää omaa arvostelukykyään harkitessaan tölkki-ilman ostamista.