Angelina Jolie poistatti munasarjansa – rinnat poistettiin jo aiemmin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijättärenä ja ohjaajana tunnettu kaunotar Angelina Jolie on kertonut poistattaneensa leikkauksella munasarjansa. Kaksi vuotta sitten tähtönen poistatti molemmat rintansa. Jolie on kertonut avoimesti syynsä operaatioille, joka on se, että hänellä on perintötekijä, joka voi aiheuttaa kasvaimien muodostumista.

39-vuotias suurperheenäiti on kertonut, ettei hän aio enää hankkia enempää lapsia ja hän haluaa leikkauksilla varmistaa, että hän tulee olemaan vielä pitkään lastensa elämässä. New York Times -lehti julkaisi artikkelin näyttelijätären leikkauksista ja syistä, miksi hän piti operaatioita tärkeänä.

Angelina kertoi lehdessä, että hänen menopaussinsa on nyt alkanut. Näyttelijätär kertoi, että hän kokee vaihdevuosiin liittyviä oireita, jotka johtuvat siitä, että munasarjojen poistattamisen jälkeen kehon estorogeenin tuotanto on vähentynyt. Jolie ei ole katunut leikkauksia päivääkään, sillä nyt hänen lastensa ei tarvitse pelätä, että nainen sairastuisi perintötekijöiden edesauttamana syöpään.