Eläinmaailmassa uhmataan painovoimaa: ”Miten tämä on mahdollista?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monilla eläimillä on erikoistaitoja, jollaisista ihmiset voivat vain haaveilla ja jollaisia ihmisillä ei vielä nykypäivänäkään ole ilman teknologisia apuvälineitä. Yksi eläinmaailman hämmästyttävimmistä taidoista on kiipeilytaito, sillä jotkut eläimet ovat kirjaimellisesti syntyneet kiipeilemään.

Nyt Ron Wood on julkaissut Facebookissa kuvasarjan, jota on vaikea uskoa todeksi. Mikään jyrkkyys ei nimittäin ole näille eläimille liikaa. Kuvissa näkyvät tilanteet olisi lähes mahdoton uskoa, ellei niistä olisi saatu todisteeksi valokuvia. Eläintieteilijät osaavat kyllä selittää miten noinkin jyrkällä rinteellä voi ylipäätään pysyä, mutta vaikea se on uskoa.

When people are waiting for your downfall, but you're the G.O.A.T.

Posted by Ron Wood on 28. maaliskuuta 2015

Jos kuvat eivät näy yllä, voit katsoa ne tästä.