Pikkupoika pyysi apua paitasillaan pakkasessa – kukaan ei auttanut, kunnes…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen New York tunnetaan suurkaupunkina, jossa miljoonat asukkaat elävät omaa elämäänsä välittäen melko vähän muiden elämästä – tai kuolemasta. Kaupungissa sattuu runsaasti pahoinpitelyjä jopa kadulla niin, etteivät sivulliset edes harkitse auttavansa uhria. Nyt tämä karu tilanne on kiteytetty videolle.

Joukko YouTubeen videoita tekeviä päätti testata miten kylmäkiskoisia New Yorkin ihmiset ovat. He panivat seitsemänvuotiaan pikkupojan paitasillaan kerjäämään apua ohikulkijoilta. Pelkkään revenneeseen t-paitaan pukeutunut pikkupoika sai ihmisiltä vain sääliviä katseita maatessaan lopulta maassa mustaan muovisäkkiin kietoutuneena.

Lopulta kahden tunnin värjöttelyn jälkeen toinen koditon huomasi tilanteen ja meni auttamaan poikaa. Mies tarjosi pojalle takkinsa ja opasti mistä tämä voisi löytää apua. Koditon auttaja palkittiin ruhtinaallisesti.