Puhelin löytyi kiinalaisesta ravintolasta – sitten puhelimesta löytyi video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Älypuhelimiin on niiden hukkumisen varalta suunniteltu monia erilaisia ohjelmia. Monilla on puhelimeen koodi, jota ilman puhelinta ei pysty edes käyttämään, koska näytön lukitustilaa ei saa pois päältä. Monissa puhelimissa on myös ohjelma, jonka avulla puhelimen voi jäljittää internetin avulla paikantamalla sen sijainnin.

Eräät humaltuneet naiset olivat kuitenkin ensimmäisiä, jotka olivat löytäneet jonkun kadottaman puhelimen. Puhelimessa ei ollut mitään lukkoja ja naiset olivat saaneet sen auki. Naiset olivat jättäneet puhelimeen sen omistajalle pienen videotervehdyksen, joka on puhelimen löytymisen jälkeen ladattu YouTubeen.

Videotervehdyksellä nuoret naiset kertovat hieman humalapäissään, että he löysivät puhelimen kiinalaisesta ravintolasta ja jättävät sen tiskille omistajan noudettavaksi. He halusivat kertoa kuitenkin ennen sitä, mitä kaikkea he olivat tilanneet ruoaksi ja lopettavat viestin sen jälkeen hellyttävään rakkaudentoivotukseen. Tämä oli puhelimen omistajalle varmasti hauska löytö puhelimen takaisinsaamisen lisäksi.