Kohuttu Aatami etsii Eevaa -nakusarja alkaa – mukana teini-ikäinen lähihoitaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkaneen vuoden ylivoimisesti kohutuin kotimainen realitysarja on Nelosella reilun viikon päästä käynnistyvä Aatami etsii Eevaa, jossa sinkut tapaavat toisiaan täysin alastomana. Sarjassa ihmiset eivät voi koreilla vaatteillaan, joten kohtaamiset ovat mahdollisimman aitoja.

– Mä olen lähtenyt mukaan sen takia, että pääsee tutustumaan toiseen ihmiseen ihan puhtaasti. Nähdä, millainen se luonne siellä on. Minkälainen se ihminen on. Kyllä mua jännittää vähän se, miten tää alastomana kohtaaminen tulee menemään, ensimmäisessä jaksossa nähtävä 28-vuotias diplomi-insinööri Sami kertoo.

– Mä yritin katsoa ensin kasvoihin, mutta eihän se menny yhtään niinku mä ajattelin. Mä menin ihan puihin. Enhän mä uskaltanut katsoa koko miestä, 26-vuotias sosionomi Tanja kertoi ensitapaamisesta Samin kanssa.

Nyt ohjelman muutkin sinkut on esitelty. Toisessa jaksossa nähdään kolme alastonta sinkkua, kun toisensa kohtaavat 24-vuotias huoltomies Antti sekä 27-vuotias huoltoalan yrittäjä Sari ja vasta 19-vuotias teini-ikäinen lähihoitaja Hanna.

Kolmannessa jaksossa tapaavat 52-vuotias siivooja Stina ja 54-vuotias kaivinkoneenkuljettaja Harri sekä myyntialalla toimiva Tom, neljännessä jaksossa 26-vuotias myyntialalla työskentelevä Simo ja 28-vuotias taidehistorian opiskelija Nina sekä 24-vuotias lohjalainen Laine.