Miehen kova kohtalo – edesmennyt vaimo jatkaa mäkättämistä aaveena

Viihdeuutiset · Annika Kela

79-vuotias Ted Wiseman on vakuuttunut siitä, että hänen talossaan kummittelee. Sen sijaan, että mies olisi asiasta kauhuissaan on hän suhtautunut asiaan positiivisesti. Ted nimittäin uskoo kummituksen olevan hänen edesmennyt vaimonsa Yvonne. Vanhus väittää kuulevansa vaimonsa mäkätystä tuonpuoleisesta.

Mirror-lehden mukaan Ted oli surun murtama menetettyään vaimonsa viime toukokuussa. Yvonne menehtyi yllättäen saatuaan sydänkohtauksen. Wiseman uskoo, että Yvonnella jäi niin moni asia kesken tässä maailmassa, että hän jäi kummittelemaan.

Tedin mukaan edesmennyt vaimo ei ole lopettanut valittamistaan kuolemansa jälkeenkään. Wiseman kertoi, että hän on kuullut talossaan vaimonsa äänen sanovan: ”Sinulla on minun tohvelit jalassa! Ota ne pois!”. Sen lisäksi mies on herännyt yöllä siihen, kun hänen vaimonsa on huutanut hänelle: ”Lopeta tuo niiskutus ja kuorsaus!”.

Mies on kertonut, että hän kuulee usein talossa myös hymähdyksiä ja huokauksia, kun hän tekee jotain mistä vaimo ei olisi pitänyt. Sen sijaan, että miestä ärsyttäisi vaimon valittaminen, on hän ollut siitä mielissään. Ted kokee asian niin, että Yvonne on edelleen läsnä ja pitää miehestä huolta. Pariskunta oli naimisissa 46 vuotta ja Ted on vakuuttunut siitä, että tässä avioliitossa kuolema ei erottanut heitä.