Ökylelu rikkaille! Huvijahti ja vesijetti yhdistettiin

Lux Matkailu · Tim Isokivi

Oma luksusjahti olisi varmasti monen haaveilijan hankintalistan kärkipäässä, mikäli lottovoitto osuisi vihdoin omalle kohdalle. Kokonaisen miehitetyn jahdin pitäminen on kuitenkin paitsi kallista, myös vaivalloista puuhaa. Onneksi on olemassa myös kompakti vaihtoehto sellaista kaipaaville.

Kerroimme viime vuoden alussa uudenlaisesta luksustuotteesta, joka on huvijahdin ja vesijetin välimuoto. Jet Capsule on näyttää melko pieneltä, varsinkin isompien paattien rinnalla, mutta sisältä otetut kuvat paljastavat sen olevan yllättävän tilava.

Mikäli kiire tai merisairaus yllättää, liikkuu Jet Capsule parhaimmillaan noin 90 kilometrin tuntivauhtia. Ökyleluun pääsee tutustumaan Jet Capsulen Youtubessa julkaistulla mainosvideolla. Omakseen laitteen halvimman version saa 250.000 dollarin, eli noin 230.000 euron hintaan.