Calvin Harris tylynä: ”Taylor Swiftille pakit Tinderissä”

Viihdeuutiset · Annika Kela

DJ-supertähti Calvin Harris on alkanut äskettäin deittailla laulajatar Taylor Swiftiä. Pari on käynyt muutamilla treffeillä ja romanssin huhutaan roihuavan. Taylor näyttäisi tehneen Calviniin suuren vaikutuksen, siitä huolimatta, että muutama kuukausi sitten Harris kertoi radiohaastattelussa, ettei lämpenisi poptähdelle Tinderissä.

Marraskuussa Harris osallistui Capital FM-radiokanavan haastatteluun ja miehelle esitettiin Tinderiin liittyviä kysymyksiä. Haastattelussa oli lavastettu huvittava tilanne, jossa Calvin joutui esittämään olevansa Tinderissä ja kertomaan, ketkä naisista olisivat hänen mielestään yhteensopivia hänen kanssaan.

Haastattelu paljastaa, että DJ antaisi pakit Taylor Swiftille. Calvin sanoi, että Swift on hänen naistyyppinsä vastakohta, eikä hän voisi kuvitella heillä olevan mitään yhteistä. Harris pyyhkäisisi Taylorin kuvaa vasemmalle, joka tarkoitti sitä, että mies ei ollut kiinnostunut. Ilmeisesti Harrisin mielipide on muuttunut, sillä Calvin on nähty julkisesti hempeilevän poptähden kanssa.