Josie Maranin bikinialaosa valahti rantavedessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla julkaistaan vuosittain lukuisia listauksia, joissa rankataan järjestykseen esimerkiksi maailman seksikkäimpiä naisia. Victoria’s Secret -huippumallina työskennellyt Josie Maran sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden seksikkäimpien listalla sijalle 95.

Eilen Josie ja hänen Indi Joon -tyttärensä ikuistettiin paparazzinkuviin äidin ja tyttären nauttiessa antaumuksella rantavedestä. Meno oli niin kovaa, että äidin bikinien alaosa valahti välillä melko alas. Onneksi mitään intiimiä ei vilahtanut.

Josie Maran, oikealta nimeltään Johanna Selhorst Maran, on amerikkalainen malli ja näyttelijä. Hän tuli aiemmin tunnetuksi Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallina. Ensimmäisen kerran Josie poseerasi kansikuvassa Glamour-lehdessä vuonna 1998, ja samana vuonna hän poseerasi muun muassa Guessin mainoskampanjassa. Näyttelijänä hän on tehnyt pieniä sivurooleja useissa elokuvissa, kuten Lentäjä, Van Helsing ja NFS: Most Wanted.